Vanliga frågor

Gör det ont?

- Första rundan gör lite ont men efter att man rispat upp huden så läggs en bedövningskräm på och sen känns det inget mer alls.

Hur lång tid tar det?

- Första setet tar ca 2-2,5 timme. Påfyllning ca 1 timme.

Hur länge håller det?

- Beror lite på livsstilen och huden. Har du fet hy tex så kan pigment fästa lite svårare.  Är du mkt i sol o saltvatten så dras pigmenten ur snabbare.

Är det jobbig eftervård?

- Nej. Första dagen smörj med krämen du får av salongen en gång i timmen. Sedan två ggr om dagen i 7 dagar. Gärna med tops, inga fingrar. Inget vatten mer än lätt fuktig bomull att tvätta (dutta) på.

Hur vet jag att det är sterilt?

- Alla verktyg är sterila engångsverktyg. Dessa öppnas framför ögonen på kunden med handskar på. Ingenting tas i utan handskar inte ens på kundens bryn/hud innan start.

Kan man använda syrabaserat hudvård?

- Det går att göra det MEN då måste man veta att syran kommer dra ur pigment så då kommer pigmenten "blekna" något snabbare. Ett tips är att undvika brynen med dessa krämer.

Kan man sola och bada i saltvatten?

- Ja men smörj alltid brynen med solskyddsfaktor. Saltvatten drar ur pigment så är du i sol o saltvatten väldigt mkt så bleknar brynen något snabbare. Är du i sol o saltvatten i lagom mängd så är det helt fine

Kan man träna?

- Ja men undvik hård träning som gör att du svettas rejält första 7 dagarna då brynen är under läkning.

Hur ser man ut efter behandling?

- Bladingen kan orsaka lätt rodnad vilket försvinner efter en dag.