Missnöjd med dina ögonbryn efter microblading?

Hej på er!

Jag läser ibland om tjejer som gjort sina ögonbryn hos andra salonger och är missnöjda med sin microblading, och jag tycker det är så himla tråkigt. Dels är det såklart trist för mig som jobbar med detta att det finns oseriösa aktörer där ute, men jag lider också med de som behöver gå runt med ett par bryn de inte är nöjda med.

En stor anledning till att jag jobbar med skönhet och den här typen av behandlingar är för att jag tycker alla ska få känna sig fina, och blomma ut på riktigt. En stor del av vårt självförtroende kommer ifrån vårt yttre, och även om insidan är det som spelar roll så kan man inte låtsas som att utsidan är betydelselös. Att då få en dålig behandling som man tvingas bära runt på under lång tid gör såklart att man inte känner sig så fin som man borde.

Så vad gör man då om man är missnöjd med sin microblading? Jag skulle säga att det beror mycket på hur missnöjd man är. Jag erbjuder alla en gratis konsultation, och i den konsultationen så kan jag även titta på misslyckade ögonbryn och se ifall det är något jag kan hjälpa till att korrigera.

Min gratis-konsultation är väldigt enkel, och allt ni behöver göra är att skicka mig era uppgifter så hör jag av mig för att dra igång processen. Det jag i regel behöver är tre-fyra bilder på era bryn från lite olika vinklar, och därefter kan jag kika närmre på hur jag skulle kunna hjälpa er.

Så om du sitter där hemma och är missnöjd med dina 3d ögonbryn så tveka inte att höra av dig, jag hjälper gärna till!

Ni hittar mig även som vanligt på Instagram.